snart slut

Da var det helg igen.. Har inte manga dagar kvar i Spanien nu.. Väldigt trakigt men det ska bli saaaa skönt att träffa Roberto igen! Har saknat honom galet mycket!

Det är sa underbart här.. hoppas att jag kan övertala honom att aka hit nangang... Vi far se... vill iaf inte spendera fler semestrar utan honom...

Idag kom syrran vid 21, vi gick ner till "paseon" en gata i "centrum" med marknad och tivoli och restauranger och massor av folk! Sa mysigt! :) Hela vägen dit sa pratade vi om läskiga filmer vi sett och blev lite smaskrämda när vi gick där (mesar jag vet!) Hehe! Det roliga var att när vi gick förbi en öppen brunn sa började det pl¨tsligt spola vatten där inne vilket gjorde att det lät väldigt högt sa att vi bada hoppade till! hahahha! Snacka om att det kom lägligt! :P Vi gick direkt till tivolit för att "aka" en nya attraktion som kommit. Det var typ ett spöhus. Jag va asskraj! Eftersom man inte visste vad som vántade en... Och det var rätt läskigt.. vi skrek en hel del.. hahaha Hinner inte förklara nu vad som hände i attraktionen. Men jag kan säga att det handlade om att se en avrättning och sedan hur man far en människa att ateruppleva... Later mysigt va...? hehe Sedan akte vi "mono loco" som är en galen apa! Sen klarade vi inte av att aka nat mer för da skulle vi spy! hahahahaha!

Tack Emelie och felicia för era gulliga kommentarer om min blogg. :) Gick in pa era som verkligen är tusen ganger finare än min!!

Nej nu ska jag nog dra mig.. vill inte komma i säng för sent sa att jag e helt slö imorgon.. vill ju ga till stranden tidigt med min plutt :)

Arg Nadia

Igar kom min fina "agressiva Nadia"sida fram nagra ganger.. hahahahahaha! Det trodde ni inte om lugna Nadia va? ;) Men det finns vissa saker som gor mig valdigt arg och det e orattvisa och vald och utnyttjande. Igar sag jag allt det.

Det borjade nar vi var pa stranden och lag och sola och da sag vi nagra asiater som i smyg stod och tog kort pa tjejer som lag och solade toppless. Det var mamma som markte det for hon hade suttit och observerat hur de forst kollade in tjejerna och valde ut nagra intressanta och sedan fotade dem. Nar jag sag att det stamde sa blev jag sa jakla arg!! Jag har ju hört hur killar fotar tjejer pa stranden och sedan lägger ut pa intnernet. Sa äckligt!! :( Jag hade san lust att bara ga fram till dem och dra dem i öronen! (oj nu later jag som min mamma,hahaha) Men det jag gjorde var att jag tog fram min iphone och satte mig mot dem och riktade den mot dem och fotade dem. De märkte det direkt, vilket var meningen, och sa gömde de sig bakom en kiosk. HA! Jag fortsatte att dge dem onda ögat sa efter nan minut sa gick dem därifran. Kändes oerhört gött! Hehehe! ;)

Senare pa kvallen nar jag nattade Leonel sa bev det brak nere pa gatan mellan nagra äldre män och kvinnor. Det var väldigt roligt att fa se vilka grannar som bor mitt emot! Eftersom det stack ut huvuden ur nästan alla fönster som undrade vad som hände. hehe! Efter en stunds skrikande sa började de sla pa varandra! Och jag hatar som sagt vald! Jag stod där uppe och önskade att de skulle komma närmare oss sa att jag kunde kasta vatten pa dem! Blir sa arg när jag ser folk braka. Hade san lust att ga ner dit och skrika at dem att sluta!! Sedan kom polisen och sa lugnade det ner sig iaf..

Men sedan tittade vi pa ett program pa tv. Det handlade om en spansk tjurfäktare som i maj körde full och körde pa en annan man i en bil som dog. Den mannen dog direkt och tjurfäktaren hamnade i koma ett tag och efter 6 veckor kunde han lämna sjukhuset. Han kan inte längre ga, men et finns hopp. Iaf sa handlade programmet om ifall folk tycker att han ska aka i fängelse eller inte! OCh det ¨gjorde mig sa jäkla arg att höra de fjuttiga argumenten som de som tyckte att han ska ga fri hade. De hade tex. som argument att han angrar sig, att det inte var meningen, att han lider pga detta och bla bla bla bla. Men det e väl förskjutton självklart att man känner sa!! Han e inte mindre skyldig for det. Visst var det en olycka men han gjorde sig skyld till flera brott. 1: Han var full, hade drygt 1.60 promille alkohol i kroppen 2. Han körde för snabbt 3. Han körde pa fel sida av vägen 4. Han körde in lite i en annan bil pa vägen. 5 Han DÖDADE en person!! En man som var ensam försörjare av sin fru och sina barn! Fy fan säger jag bara!! OCh de vill att han ska ga fri bara for att han e känd!! Tänk om inte Mercedes, den 2 ariga flickan i Rydaholms, mördare skulle aka i fängelse?? DEt e PRECIS SAMMA SAK!! Ahhhh blir sa arg!! Vilka fina diskussioner vi hade till det programmet! hahahaha :P VIlle in dit och banka vett i dem! Suck!

Nej nu e tiden ute, dags att dra hemat.

Kram pa er! 

svenska pizzor vs. isbergssallad??

Idag var syrran och jag pa en pizzeria som gor "äkta svenska pizzor" enligt dem. Pizzorna var faktiskt goda. Som svenska. Men vi saknade pizzasallad till... :( Man e liksom van vid att det passar sa bra ihop. vid bordet bakom oss satt det en pappa med sina tva soner pa ca 6  och 10 ar. Det roliga var att den lille killen fick en stor tallrik med isbergsallad! Jag skojar inte, det var BARA isbergssallad pa tallriken! Och den stora killen fick en stor pizza! hahahaha! Vi kunde inte tro vara ogon sa vi stirrade nog lite mycket pa dem.. hehe.. Men det fanns sakert nagon bra forklaring till det dar upplagget.. hehe..

Imorgon har vi en vecka kvar.. kanns som att tiden gar jattelangsamt tycker jag.. det e underbart att vara har.. men trakigt att vara ifran alsklingen.. saknar honom nastan sa det gor ont.. later sakert aslojligt men det e sant..

Nu har jag iaf fatt chatta lite med honom..

Men nu ska jag hem och nana.
Natti natti
Chao!
Nadia