En kväll vid sjön och en morgon på förlossningen...

Då har man jobbat mer än en halv vecka till.. Måste säga att dagarna går väldigt snabbt.

Vi har öppet från kl 10-13 och på måndagar och torsdagar öppnar vi igen kl 15-17:30. Under den tiden som vi inte har öppet så sitter jag med kundmöten om jag eller någon annan bokat in något på mig. Känns skoj att få göra båda delarna. Både stå i kundtjänst och sitta med rådgivning. :) Vi har ju inga kontanter på kontoret så jag har ju ingen pengahantering utan det blir mer spotanrådgivning när kunder kommer in och det är mycket roligare än att sitta och sätta in och ta ut pengar åt kunderna. :P

Idag hade jag ett kundmöte kl 15 och sedan slutade jag kl 16:09. Jag åkte till en sjö som ligger nära där vi bor eftersom min svärmor hämtat Leonel kl 16 och åkt dit med honom och några släktingar. Det var så mysigt att vara där :) Vädret var helt perfekt och Leonel tyckte att det var jätteskoj att springa omkring och sedan att sitta i vattnet och leka. Det tog väl ungefär 2 timmar innan han gick i vattnet, hehe. Men han gillade det tillslut iaf, även om han bara doppade sig till midjan ;) Vi ska dit imorgon också så vi får se om det blir mer då.. hehe.. Och min underbara sambo hade lagat mat och skickat med det till sin mamma så att jag fick middag när jag kom till sjön. Sååå gulligt! Och det var fantastiskt gott! MUMS!! Jag älskar dig mi amor!! Eres el mejor! ♥ 


Sitter och tittar på En unge i minuten igen och en mamma håller just nu på att krysta ut siott barn stående på knäna. Huvudet är just nu ute.. Känns lite... läskigt.. hahahaha! Nu kom den ut.. Så söt! :)

En annan mamma har sitt barn i säte och de försökte precis vända på den, vilket de inte lyckades med. Den rörde sig bara lite grann men sen "gled" den tillbaka igen. det får mig att tänka på när jag var på vändningsförsök med Leonel. Den envise lille grodan vägrade röra sig en milimeter! hihi! Min lille busunge! :) Jag minns hur ledsen jag blev för att jag inte skulle få föda "normalt". Men när det hade fått sjunka in lite så var det lite coolt att få en bokad tid att föda veckan därpå! Knasigt var det! Hehe!

Och nu ska de göra ett kejsarsnitt... Oj oj.. minns nog varje sekund från den operationen... Hur de gav mig en spruta i ryggen och hur jag märkte att känseln försvann nästan direkt från brösten och ner till tårna. Jätteläskigt var det! De fick hjälpa mig att ligga ner och sedan började de skära i mig. Jag kände det som att de höll på att dra och rycka i mig. Men för att inte tänka så mycket på det så låg jag och tittade på Leonels pappa och pratade med honom och skrattade vilket nog berodde mest på nervositet. Läkarna sa att de aldrig varit med om att operera en mamma som skrattar och är så glad! Hahaha!

Åååh nu kom hennes bebis ut!! Kan inte låta bli att få en tår i ögat.. Jag kommer ihåg när jag såg Leonel för första gången och hans pappa sa att det var en pojke, då bara sprutade tårarna! Han var så söt! De torkade av honom lite och sedan la de honom på mitt bröst. Men eftersom brösten var så stora och skynket var precis under brösten så halkade han ner till min hals hela tiden. Hihi!! Han var sååå liten och sååå smal! hihihi och så brun! hahahaha! Min underbara lilla froggy! (han såg ut som en groda pga sina böjda ben)

Tänk att man plötsligt blev mamma. Helt knas...

Nej nu ska jag inte spendera mer tid på bloggen, snart kommer älsklingen hem. :) Ska titta på Smallville medans jag väntar på honom. Måste lägga mig nästan direkt men jag vill iaf hinna ge min man en puss eller två ;)

Natti natti!
Kram
Nadia

Hemma igen

När vi svängde av från väg 27 och in i Horda så kändes det såååå skönt!! Vi var HEMMA! :)

Tänk att en plats och ett hus kan kännas som hemma efter bara 3 veckor... knas, men underbart :)

Ska strax nana.

Puss och kram
Nadia

I Göteborg

Har haft en riktigt härlig dag med älsklingen idag. Vi vaknade kl 10 efter drygt 3 timmars sömn och gick upp och käkade frulle. Sedan la vi oss i sängen igen och låg och pratade och bara myste. Vid 15 gick vi till Bergakungen och hämtade ut biobiljetterna till X-men first class som vi skulle se kl 18:20. Och sedan gick vi runt och kolla in lite restauranger för att käka middag. Det blev tillslut en kinarestaurang. Maten var riktigt god så jag tycker att vi gjorde ett bra val som gick dit. Sedan promenerade vi lite vid heden innan vi gick till bion. När vi kom dit så tog Roberto en kaffe och jag en varm chocklad med marshmallows (grymt gott) och så satte vi oss ute i solen. Härligt :) Filmen var faktiskt riktigt bra. Tycker faktiskt att det var den bästa X-men filmen. Jag till och med lipade och sa nog "coolt" runt 20 gånger!! Hahahaha! Nu är vi hemma hos pappa. Ska ta det lite lungt en stund nu så får vi se om vi orkar gå till Rio Rio ikväll :) Måste ju ta igen allt salsadansande som vi inte fick igår i Parken. De spelade ju bara Cumbia och Reggeaton hela natten :( Älsklingen tittar på tv och och jag tittar mest på honom och bloggar. Hehe! Är det inte helt underbart att titta på den man älskar och känna hur man blir helt varm inombords och känna sig pirrande lycklig. :) Åh, vilken tönt jag är! Men jag är så kär!!! Hihihihi! ;) Idag är det exakt 6 månader sedan vi träffades för första gången på Rio Rio ;) Nej nu ska jag vila lite. Kram på er, Nadia