Dagens

Hej!
Idag har jag jobbat min sista dag på kontoret på Redbergsvägen! Och så har jag hämtat Leonel på dagis för sista gången. Det kände lite jobbigt att lämna en av fröknarna, hon är så gullig. Fick en jättego kram av henne och hon sa att hon skulle tänka på oss och sakna Leonel massor och önskade oss lycka till.

Jag varken hinner eller orkar skriva så mycket idag, har en del att packa för imorgon flyttar jag till Horda! Wihi!!
Men har ni lite snabbinfo om min dag ;)


DAGENS VILL HA: Roberto ♥
DAGENS KLÄDSEL: Svarta byxor och grön skjorta, svarta pumps
DAGENS SMINK: Mascara :P
DAGENS FRISYR: Hästsvans
DAGENS HÄNDELSE: Jag arbetade min sista dag på Nordea Redbergsvägen!
DAGENS LÅT: Upplev mer, upplev mer, upplev mer med bredbandsbolaget!! Tja det är det som går i huvudet nu!
DAGENS PLANER: Att packa det sista innan läggdags
DAGENS SAKNAD: Min älskade pojkvän som jag inte har sett sedan i söndags. Väääldigt lång tid  ;)
DAGENS DUMMASTE: Jag hann inte att lämna jobbet den tid jag trodde, typiskt mig att vara tidsoptimist!
DAGENS SJUKA: Är lite täppt i näsan :(
DAGENS DROG: Plopp-glass! Dumma Susanne som presenterat mig för denna drog! :P
DAGENS ROLIGASTE: Att se Leonel bli glad när jag kom till dagis för att hämta honom ♥
DAGENS FAVORIT: Att semestern börjar idag!!! Woho!!
DAGENS KÖP: Kassler, bearneisesås, creme fraishe och annanas 
DAGENS GODIS: ehm.. plopp-glassen :P
DAGENS HUMÖR: Stressad men glad 
DAGENS ORD: Hejdå

Dags att packa!!
Kram på er!
/Nadia

Sista veckan

Har idag jobbat min andra dag på min sista vecka på Nordea Redbergsvägen. Mina sista kunder idag gav mig en mazarin som tack för hjälpen och önskade mig lycka till :)

Och imorgon är det min sista dag på jobbet! Och jag jobbar dessutom halvdag!! Gött!!

Det är läskigt att tiden har gått så snabbt! Jag hade ett möte med min chef idag. Han ville fråga hur det känns och hur jag mår. Och så berömde han mina framgångar och sa att jag är välkommen att höra av mig om jag vill komma tillbaka till Göteborg och ha en tjänst som Personligt Bankman här igen. Det kändes roligt att höra :)

Jag längtar såååå mycket till mitt hem i Horda!! Det första jag ska göra är att tvätta!! hahahaha! I våran egna tvättmaskin. Ååååå så skönt!!! Att man kan uppskatta en sån sak så mycket!! Hahahaha! Knasigt! :P
Det ligger även en hel del lådor här och där som Roberto inte har packat upp eftersom det är mina grejer och jag vill göra det själv :P Stackaren blir galen av att det är så stökigt.. hihi.. Men snart, snart är jag där! :)

Det har iaf varit mysigt att bo tillsammans med Susanne. :) På torsdag ska vi åka till Ikea och shoppa till våra nya hem! Skoj! Sedan åker jag till Horda. Woho!!! :)

Ska koncentrera mig på Desperate housewives nu! ;)


Kram på er!
/Nadia

student och karneval

Sitter just nu mitt emellan älsklingen och syrran medans de tittar på fotboll tillsammans med mamma och pappa. Jag skulle inte kunna vara mer ointresserad än vad jag är. Men trots att jag inte gillar fotboll så har jag bara träffat killar som gillar fotboll! Kan ju iofs bero på att typ 90 % av alla killar gillar fotboll :P Hahahahahaha! Det är konstigt en jag tycker faktiskt att det är lite hett med killar som gillar fotboll... hahaha..  ;) Men jag tror inte att jag skulle klara av att vara med en kille som MÅSTE se varenda match som går var och varannan dag! Skulle bli knäpp ju! Men sån är inte min älskling tack och lov! Även om han ser en del på fotboll så glömmer han inte av mig iaf ;)

Idag var vi på Hammarkullekarnevalen. Vi var där ca kl 11 och åkte därifrån strax efter 16. Det tråkiga var bara att det ösregnade!! :( Så det var inte alls skoj att vara ute och hela poängen med karnevalen är ju att vara ute och titta på danserna och äta massa god mat! Det var verkligen synd. Men vi får hoppas att det blir bättre väder nästa år!Igår var vi hemma hos min moster för att min kusin Jasmina tog studenten. Det var första gången som älsklingen träffade min släkt på mammas sida. De välkomnade honom med att supa honom full! hahahaha! Stackaren! Men han klarade det väldigt bra och jag tror att han blev accepterad ;) Hehe!

Imorgon åker han hem igen.. tråkigt.. men från och med nästa helg är vi Hordabor!! Underbart!!! Längtar såååå mycket till vårat hus!!! Att få fixa och greja klart där.

Nej nu ska jag vila ögonen i Robertos knä lite :P

Kram på er!
Nadia