Blogg-app

Äntligen har det kommit ut en app för bloggen så att man kan blogga bra utan att sitta vid datorn. Skoj :)

Och idag är det dessutom fredag :)

♥ Dag 4 - Min syster

Min lillasyster föddes i Maj 1988, det år då jag skulle fylla 5 år. Jag var nog den stoltaste storasystern i stan när hon kom! Jag har en del bilder på mig som står stolt vid hennes säng hennes första natt hemma. Det verkligen lyser om mig! hihi! Hon fick sedan bli min lilla docka och stå ut med en del liggande i docksängar och dockvagnar.. hihi

5 års skillnad var inte alltid en fördel... under vissa delar i livet har vi varit kompisar.. sedan har ålderskillnaden varit större hinder vissa delar.. som tex när hon ville ta sönder mina leksaker eller när hon ville vara med mig och mina kompisar vilket jag inte ville osv.

Jag minns tiden då jag var så irriterad på att hon inte kunde lära sig att spela kort så att jag hade nån att spela med. Eller då jag försökte lära henne att måla naglar så att hon kunde måla min högerhand eftersom det var så mycket svårare att göra själv med vänster. hihi!

Och jag minns den roliga tiden då jag kunde lura henne på hennes godis då jag redan ätit upp mitt genom att föreslå en lek där jag var hennes hund och hon skulle mata mig med godis! Hahahah! Vilken hemsk storasyster jag var! hahaha! Stackarn tyckte det var jätteroligt! ;)

Minns även när vi brukade leka att våra fötter var marsvin. Min fot var hennes marsvin och hennes var mitt!! hahahha! Stackars barn som aldrig fick några riktiga husdjur! :P Men skoj var det iaf! hehehe! ;)

Nicole och jag var väldigt olika som barn. Jag var den lugna lite mesiga typen som inte gillade att bli smutsig och älskade rosa. Nicole hade mycket mer temperament, hatade rosa och kom alltid hem med smutsiga och trasiga kläder för att hon lekte så vilt! Hahaha! Verkligen natt och dag! :) Men trots våra olikheter så var vi i grund och botten snälla, omtänksamma människor som respekterade våra föräldrar och visste vad som var rätt och fel. Och det har vi våra föräldrar att tacka för.

Som vuxna när vi fortfarande bodde hemma kunde vi bland annat spendera kvällar med att spela kort eller lyssna på musik och sjunga och skriva ner texter. De stunderna kan jag sakna ibland,.. mysigt.., :)

För det mest har vi nog kommit bra överens. :) Jag är sååå lycklig över att ha vuxit upp med henne vid min sida. Älskar henne oerhört mycket och skulle göra allt för henne, vilket jag hoppas att hon vet ♥

Oj nu blev det nästan en uppsats igen.

Vill bara avsluta med att utan min syster så skulle jag inte vara jag.

Älskar dig sis!

/Nadia

♥ Dag 3 - Mina föräldrar

Jag har varit lite dålig på detta men här kommer min 3e sanning

Mina föräldrar träffades ca 3 år innan jag föddes. Mamma var ca 13 och pappa 5 år äldre. Deras största gemensamma intresse var/är dans och musik. :) De har nu hållit ihop i över 31 år och jag tror helt klart att de kommer att hålla ihop livet ut. :) Visst har de sina diskussioner som alla andra, men de älskar varandra mycket ♥

Min pappa är lugn och den mest, kärleksfulla, omtänksammaste och snällaste man jag vet.  Min mamma är nästan motsatsen till pappa. Inte så att hon inte är kärleksfull och snäll, för det är hon, utan hon är mer den stormiga typen! hehehe! Mycket temperament och åsikter! ;) Har nog ärvt en del av dem båda tror jag. Hihi! Jag tycker att dem båda är mycket kloka även om jag inte alltid håller med dem om allt de säger eller tycker ;) Men det är ju för att JAG alltid är den som har rätt!! Moahahahaha! ;) Älskar er! ♥

De är de bästa föräldrarna man kan ha, har aldrig önskat mig andra. Eller jo förresten, det har jag nog en stund de gånger jag inte fick som jag ville och hade ena benet utanför mitt fönster för att jag tänkte rymma. ;) Men det gjorde jag såklart inte, mes som jag är! hahaha!

När jag var ung så tyckte jag ibland att mina föräldrar var för hårda/stränga, men nu när jag själv är vuxen och dessutom förälder så vet jag att de gjorde det dem tyckte var bäst för mig och jag hade gjort samma sak om det gällde mina barn. :)

De är dessutom världens bästa morföräldrar och älskar min lille plutt mest av allt i hela världen! Mer än mig och syrran till och med! hahahah! Nä, men det är nog en helt annan typ av kärlek :) De har iaf verkligen hjälpt mig väldigt mycket då jag var ensamstående med Leonel och de har varit som en extra pappa för honom som hjälpt mig när jag inte känt att jag orkar då det är väldigt tufft att uppfostra ett barn helt själv. Tack vare dem så tog jag mig igenom alla tuffa nätter, sjukdomar och gråt mycket bättre än vad jag hade gjort helt ensam :) Kommer alltid att vara dem evigt tacksam för det.

Skulle kunna säga hur mycket som helst om mina föräldrar, jag har ju faktiskt kännt dem i hela 28 år ;) Men här ska jag inte skriva någon roman. Så detta var lite om mina föräldrar :)

Kram kram
Nadia