När kommer bebisen - Dag 13

Då var april över... och ännu ingen bebis.... *suck*

I lördags var jag på tia Toyas tjejfest för att fira hennes födelsedag. Vi var 15 kvinnor och det blev väldigt många skratt! Trodde nästan att jag skulle skratta ut bebisen! hahaha! Klockan 01 hade jag så ont i ryggen att jag var tvungen att ta mig ur stolen och åka hem.. hehe.. Det var riktigt skojigt :)

Igår var jag helt gråtfärdig av att ha konstant ont och inte ha sovit på 6 dygn så på eftermiddagen ringde jag förlossningen. De sa att jag skulle ta två alvedon och lägga mig i ett varmt bad i minsta 45 minuter och sen lägga mig och försöka sova medans jag var avslappnad. Så vi lämnade Leonel hos svärmor lekandes med Niko och gick hem. Älsklingen gjorde iordning ett bad åt mig medans jag tog Alvedon. Jag lade mig i badet i 45 minuter och var så avslappnad att jag knappt kunde ta mig ur badet, hehe. Tur att älsklingen stannade hemma medans jag badade. Han hjälpte mig ur och bäddade ner mig i sängen och jag sov i två underbara timmar utan minsta värk eller smärta. Såååå skönt!! Men när jag tog mig upp ur sängen så gjorde det lika ont som innan.. :(

Idag var vi hos barnmorskan och jag berättade hur jag mådde vilket hon nog också såg för jag såg inte så pigg ut, hehe! Hon skickade upp mig till förlossningen för att få starkare tabletter så att jag kan sova. Jag hoppades på att de skulle undersöka mig eller nåt, men efter en stunds väntan kom de bara in med fyra citodon och en bricanyl och sa att jag skulle ta två citodon när jag kom hem och resten plus bricanyl innan läggdags så skulle jag nog kunna sova inatt.

Jag tog de två första citodonen när vi hade kommit hem. oooooj vad groggy jag blev!haha! Älsklingen körde hem Leonel och mig och sen åkte han iväg med sin pappa för att hämta hans nya bil. Leonel och jag gick och la oss och sov siesta. Sååå gott! hihi!

Men när jag vaknade så hade jag lika ont igen.

Så det är bara att inse att det kommer att fortsätta såhär.. troligtvis en tid in i maj... *suck*
Ska iaf ta mina tabletter nu och hoppas på att jag får sova gott inatt så att jag orkar några dagar till ;)

April
18 DANIELLA
19 MAURI
20 MARCELA
21 LUCY
22 LUPE
23 KATHY
24 CHRISTER

25 TOTE
26 TOYA

27 JAYSON
28 ISABEL R
29 JEREMY
30 JUAN


Maj
1 KIMBERLY
2 MARIA
3 NIKO
4 LEONEL
5 NADIA
6 CAROL
7 PUMBA
8 GISELA
9 TIMON
10 NAWI
11 LARSSON
12 ROBERTO O
13 MARY
14 PETROS
15 LORENA
16 JACQUELINE

Imorgon går vi in i Maj.. och börjar med Kimberly... ;)

Kram på er,
Nadia

så trött, så trött

Jag vet att jag sa att jag inte skulle klaga mer.. men jag känner mig helt gråtfärdig..

Jag är så fruktansvärt fruktansvärt trött... jag förstår inte hur jag ska orka ta hand om en bebis efter 6 dygn av förvärkar och dålig sömn.. vilket troligtvis kommer att bli fler då bebis aldrig verkar vilja komma ut...

Älsklingen har dock lovat att han ska ta hand om bebis så att jag får sova efter att han/hon kommit ut. Åååååå vad jag LÄNGTAR!!!

Men det känns inte roligt,.. jag hade gärna velat få känna mig glad och utvilad när bebis kommer.. men när man har konstant ont och inte får sova ordentligt så är det svårt att vara positiv och pigg.. Detta känns ju så fruktansvärt onödigt! ok att ha ont en eller två dagar innan bebis kommer. Men en vecka innan eller mer?!

Jag tyckte så synd om en gammal kollega som hade värkar i ca två veckor innan hennes dotter föddes för ett par veckor sedan. Jag hoppades verkligen inte att jag skulle få det så.. men nu förstår jag verkligen hur hon kände sig.. Iofs hade hon det nog värre för hon hade värkar var 10e minut ungefär.. det har inte jag..

Men det känns dock som att jag har molande värk hela tiden i rygg och mage.. men sen får jag en förvärk som gör mycket mer ont i nån minut och sen släpper det i magen men i ryggen fortsätter det att göra svinont ett bra tag..

Vi ska strax åka till Gislaved för att se på Nikos första seriespel. Jag är megatrött och borde nog stanna hemma egentligen och vila.. men då går ju tiden såååå långsamt och jag känner bara av värken och smärtan mer.. Så jag tror att det är bättre att åka iväg och försöka tänka på annat och få lite frisk luft.. Vill ju bara att tiden ska gå nu.

Imorgon ska vi till MVC.. ska fråga barnmorskan om hon har några bra tips på hur man tar sig igenom detta med förståndet i behåll... Måste säga att lite hjälp för att få sova inte skulle sitta fel...

Ska gå och göra mig iordning nu..

Kram på er
Nadia

Vecka 39

Vecka 39 är nu förbi och jag är inne i min sista vecka... Om jag inte går över tiden så såklart...

Jag är såååååååååå megasuperdupertrött på detta nu! Jag är inne på mitt femte dygn med oregelbundna värkar... Suck! Håller på att bli smått galen här. Jag som är en positiv människa till naturen är inte så positiv längre... :( kan verkligen se framför mig att jag fortfarande kommer sitta här och ha ont om två veckor... Suck!

Mina händer blir bara värre och värre. De kan domna av nu utan att jag ens har ansträngt dem... :( Och fötterna är stora som elefanter även om jag har stödstrumpor på mig...

Efter varje värk har jag megaont i korsryggen! Aj aj aj säger jag bara!

Men på måndag har vi iaf tid hos barnmorskan. Jag längtar! Ska höra om hon har några bra tips på vad jag kan göra. Alvedon och duscha varmt funkar iaf inte... :( att promenera, dammsuga, tvätta, gå i trappor m.m. funkar inte heller... Kanske ska göra helt tvärt om idag och bara vila och ta det lungt...? Låta Roberto fixa allt här hemma idag när han är ledig..?

Iofs finns det inte mycket att göra för jag har dammsugit varje dag och tvätten är tvättad och det finns mat kvar från igår.. Hehe...

Kanske ska testa att ta ett varmt bad sedan... Och lägga mig och vila efteråt???

Får se hur jag gör.. Nu ska jag iaf lägga mig och slappa i soffan en stund :)

Krams
Nadia