Lite mindre än 5 veckor kvar nu...

Detta som stod under v 35 stämmer såååå bra in på mig just nu! Hehe! ;)

"Börjar du bli trött på att vara höggravid? Hm, det var konstigt! De flesta älskar att väga 10-25 extra kilo, ha rygg- och höftsmärtor, rikliga flytningar, känna att de aldrig får tillräckligt med vila, men ändå inte kunna sova på grund av magen som är i vägen, ha förvärkar och åderbråck, vara andfådd och täppt i näsan och ganska växlande humör. Tyvärr är det inte sällan att man upplever allt detta på en gång."

Haha! Vill att han ska komma ut nuuuuu! :P

Magen ser helt gigantisk ut på bilden! Hahaha! ;)

Sterilisering?

När vi var hos läkaren för två veckor sedan så pratade vi om det här med att skaffa fler barn eller inte.

Troligtvis ska vi inte ha fler men jag vill gärna veta hur det ser ut i magen. Dvs. om det inte ser så bra ut så att de avråder mig att bli gravid igen eller om det ser fint ut så att jag skulle klara en till graviditet och ett till kejsarsnitt.

Då frågade läkaren mig om jag vill sterilisera mig på en gång ifall att rekommendationen blir att inte bli gravid igen. What??? tänkte vi! Har aldrig ens haft en tanke på det tidigare. Det känns så himla definitivt! Läskigt... Visst hade det kanske varit bekvämt, särskilt med tanke på hur lätt jag blivit gravid. Så slarviga får vi ju absolut inte vara om de rekommenderar mig att inte bli gravid igen... Men att sterilisera sig.. det känns så stort, så allvarligt, så läskigt... usch...

Är glad att hon tog upp det ändå, så att man inte får den frågan helt oförberedd på operationsbordet.. hehe Jag förstår ju att det är ganska smart att göra det direkt efter att bebisen är ute eftersom man sedan slipper bli opererad igen. Det är ju inget skoj med det precis!

Men jag vet inte.. känns inte riktigt... rätt liksom...
Ja vi får se hur vi gör... Kanske Roberto skulle ta och sterilisera sig istället ;) hehe :P

Nä nu är jag så trött så jag ska nog hoppa i säng!
Natti natti!

/Nadia