Klagar

Måste få klaga lite. Ni som inte gillar att läsa sådant kan hoppa över detta inlägg. Jag blir gaaaleeen!!!! Gah!!!! Bebis sover varken på natten eller dagen!! Vill bara gräva ner mig själv någonstans just nu!!! 😫
Idag gick vi upp kl 07:20. Och det enda han har sovit sedan dess är mellan 9:20 till strax före 10. Seriöst!!! Klockan är kvart i tre nu och jag får absolut ingenting gjort för han vill bara bli buren. Och jag har så sjukt ont i ryggen just nu!!! Hela min kropp svider av trötthet och ryggen värker så fort jag rör mig. Och mellanbarnen bråkar typ heeeela tiden så jag får gråa hår!! Vill bara sätta mig ensam och gråta en stund så att spänningarna försvinner!! 

Oj vad patetisk jag låter! Hahaha!!! Ja jag vet att jag själv har valt att skaffa så många barn och jag är överlycklig över det och älskar dem till världens ände allihopa men ibland orkar jag bara inte. Sömnbristen tar ju seriöst kål (kol?) på en! 😝 Inte kan jag lägga mig tidigt heller för jag har bara denna veckan på mig att göra en kunskapsuppdatering som gäller jobbet. Suck!!! Den är såååå sjukt tråkig med!!! Har gjort lite grann då och då men somnar nästan av det så nu sitter jag här sista veckan och MÅSTE göra klart den för att inte förlora min rådgivningslicens.... 😝

Aldrig får jag sova på kvällarna! Är det inte plugg så är det förberedelser för möhippor eller bröllop eller dop eller fotoalbum som ska fixas innan krediten tar slut,eller dagens dusch som inte hunnits med under dagen eller städning som måste göras eller vikning av rena kläder eller nåt annat. Suck!! Kan aldrig få känna mig klar och bara kunna slappna av och sitta i soffan utan att göra något "viktigt". Pust! 

Tycker samtidigt så synd om min bebis. Det är inte lätt att sova när man är snorig och hostig :( oftast är det den dumma hostan som stör honom. Måtte den bara försvinna snart!! ❤️

Ojdå. Nu verkar han ha somnat vid bröstet. Ska se om det går att lägga honom så att jag kan ta hand om kaoset i huset. 

Nähe, det gick inte! 😬 Han vaknade direkt och vill ha bröst! Jahopp! Bara att ta fram det vänstra nu då. Blir stressad över att sitta och amma så länge när huset är kaos och middag måste lagas... suck.

Äntligen! Baby down!!


Hahahaha! Han sov i hela 3 minuter!!! 

Jag ger upp! Vi får bo i ett kaos och äta mackor till middag idag. 

Tack för att jag fick klaga. Känns lite bättre nu. 

/Nadia

Skriv inläggstext 

Underbara fredag!!

Det är verkligen galet skönt med fredag. Det kommer verkligen lägligt!
De senaste nätterna har ju Lorenzo sovit megadåligt och han har haft diarré de två senaste dagarna. En förklaring till detta kan ju vara att jag idag kände att hans första tand har spruckit igenom!!! Min lilla bebis! Inte konstigt att han har mått dåligt och varit så orolig på nätterna och biter på ALLT! Min pluttis! Hur kan han bli stor så snabbt!?!?!?

Vi skulle ju som sagt åka till Göteborg idag så nu blir det ändrade planer då vi stannar hemma istället. Så nu måste jag plötsligt tänka om och tänka på vad jag ska laga till middag och grejer hehe!
Hmmm.. har ingen aning om vad jag ska laga.. får kolla vad som finns helt enkelt.

Så skönt med fredag iaf. Att ha Roberto hemma med oss är så mycket roligare. Vi får väl se hur pigg han kommer vara idag dock då han har varit vaken sedan kl 04 inatt med bebisen. Men han klagar aldrig min underbara älskling. Han finns verkligen alltid där för mig och barnen när det gäller sånt. ♥ Precis som min pappa när jag var liten. Han skyllde aldrig på att han måste få sin nattsömn för att han måste jobba utan han tog mig på nätterna ibland så att min mamma kunde få sova. För att vara hemma med en bebis (och ännu värre med flera barn) är inte alltid en dans på rosor för det är så påfrestande både på kroppen, på psyket och känslomässigt. Och sån är Roberto också. När det gäller barnen så har han alltid varit bra på att hjälpa mig med dem på nätterna oavsett när han ska gå upp på morgonen och jobba. Älskar honom ännu mer för det. Man kan tycka att det borde vara en självklarhet då det är bådas barn men jag vet att det inte är det för alla.
 
Nu ska ni inte tro att det bara är pest och pina att vara hemma. Haha! Jag tycker att det är helt UNDERBART!! Vill aldrig att denna föräldraledigheten ska ta slut! Älskar verkligen att vara så mycket med mina killar. Leonel längtar dock mer efter att få börja på fritids igen! haha! Men jag är så glad över att jag ska vara hemma i nästan ett år till. hehe!
Bara jag får börja sova lite mer snart så blir det liksom lite lättare att orka med er. Och min rygg får gärna må lite bättre med. Köpte förresten en ny bärsele via Tradera igår. Jag var med och budade på några andra men alla gick ju ändå upp i pris motsvarande det jag köpte denna för och på denna var det ingen budgivning utan säljaren hade satt ett "köp nu-pris" utan fraktkostnad så jag slog till direkt. Jag har haft min sele i över 8 år och den är sliten och inte ergonomiskt utformad för bebisen så med tanke på hur mycket jag använder den så ville jag köpa en bättre. Dock inte en ny då de ligger på MINST 1500 kr ny och vi ändå inte ska ha någon mer bebis! Så jag är glad :)
 
Nä nu ska jag ta och fixa lite här hemma och se vad vi kan äta till middag innan min plutt vaknar igen.
 
Ha en mysig fredag allihopa!
/Nadia