Hoppas på sömn

Sitter just nu och äter två knäckemackor med smör och dricker en kopp te. Alla barnen sover i sina sängar. 
 
Senast 21:00 ska jag lägga mig har jag lovat mig själv. Igår natt blev det INTE mycket sömn! Lorenzo skrek i totalt 3 timmar! :-( Tror att det är tänderna... han tuggar verkligen på sina fingrar heeela tiden nu. Stackarn!
 
Måste bara berätta att jag idag har "steamat" hela vårt badrum. Känns sååå gött och RENT! Love it!! :-D
(null)
Fick en ångmopp i julklapp som jag älskar! Det känns verkligen rent och det är helt utan kemikalier. Bara vanligt vatten används. 👍🏼 Det var så lätt att bara köra den över väggarna (vi har helkaklat) och sedan hela golvet. Väggarna är riktigt rena och även golven. Har bestämt mig för att göra detta minst en gång i månaden nu. Ingen idé att göra det oftare för det hinner jag inte med. Har för mycket annat att hinna med. Hehe! Men jag ska faktiskt skriva in i min kalender att jag ska ångmoppa hela badrummet en gång i månaden. :) Golvet kan jag ju ta oftare då jag ändå ångmoppar golven i resten av huset. 
 
Har fortfarande inte berättat om mitt nya hälsosammare liv. Hehe! Men det får bli en annan dag. :-P
 
Nä nu ska jag lägga mig. 
Natti natti!
/Nadia


Dagens kommentar

Alltså jag smäller av!! 😂😂😂 Igår kväll när de stora killarna hade lagt sig så märkte vi efter ett tag att Leandro hade kommit ner och gömt sig. 
Leandro (4år): jag gömde mig här under bordet igår
Jag: jasså var det där du gömde dig?
L: Ja. Du och pappa stod och pussades. 😁
Jag: hur vet du det?
L: jag hörde er. Men jag tycker inte det är äckligt. Jag tycker att det är fint. 🙂

😂😂 Hahaha! Vilken fyraåring säger så!?!?han är så rolig och go den killen 😍

Härlig sovmorgon

Klockan är exakt 10:01 och jag sitter och äter frukost!! Så busigt! Hahaha! Sov till kl 09:00 idag faktiskt. Sååå gött!! 
Min underbara mamma är nämligen här! :-) Så hon tog Lorenzo när han vaknade strax efter 05:30. 
 
Jag har inte skrivit något se senaste dagarna för det har varit lite kaos här med tre förkylda barn. Leandro och Lúcas har varit hemma från dagis med. Så det har blivit mycket mys och sällskapsspel med barnen.
 
Natten efter att jag skrev sist, dvs. natt nummer tre utan amning var SUPERBRA! Lorenzo vaknade "bara" tre gånger och sov då en omgång i exakt 3 timmar och ett i 3,5 timmar. Det var såååå många månader sedan han sov över 2,5 timmar i sträck! Har nog inte hänt under de senaste fem månaderna faktiskt! Nätterna därefter var det dock katastrof igen. Men det berodde tyvärr på att han blev förkyld och var såååå täppt i näsan stackaren! :-( Så han har vaknat omkring 9 ggr per natt pga att han inte kan andas. Mitt stackars lilla hjärta! Lúcas är hostig och Leandro snorig. Leonel har klarat sig tack och lov! Jag med. Peppar peppar! 
 
Inatt sov han dock jättebra igen! Så skönt! Verkar som att han är på bättringsvägen iaf. Vilket är tur eftersom vi åker till Göteborg imorgon. 
 
Killarna sitter med mamma och tittar på Emil i Lönneberga. Mysigt. :-)
 
Inatt sov Lorenzo faktiskt bättre igen. Han somnade kl 19:30 och vaknade sedan efter en timme väldigt ledsen som om han drömt något. Sedan sov han 2,5 timmar och vaknade med en bajsblöja. Och han var sååå ledsen när jag bytte blöja! Ville inte alls ligga där och bli bytt på. Men han somnade om efter en liten stund iaf och sov 3,5 timmar! Woho!! Då var klockan 03:00. Han var rätt täppt igen då men somnade iaf om och sov 1,5 timme och slutligen 1 timme till sen var han så täppt att det inte gick att få honom att somna om fast han verkligen ville det: :-(  Men då var det skönt att mamma var här. hihi!
 
Nä nu ska jag faktiskt se till att passa på att få lite gjort här. Tvätta och städa så att det är fint när vi kommer hem igen på söndag. 
 
Hej svej så länge!
/Nadia