Näst sista dagen

Idag är näst sista dagen på detta året. Det är helt galet vad fort det har gått alltså!! Detta var året då vår familj gick från 5 till 6 personer. Det har verkligen varit helt underbart att få ett fjärde barn. Även om jag knappt har sovit på nästan 9 månader! Haha! Men det är sååå värt det ändå.♥
 
Sitter just nu i köket med Leonel som leker med sitt Lego som han fick i julklapp. En julskinka är i ugnen och det snöar ute. :-) Mysigt. Roberto ligger och vilar på soffan och Lorenzo ligger och sover i sin vagn i hallen. De två mellanbarnen är uppe på övervåningen med sina surfplattor och spelar. 
 
Vi var iväg före 9 idag då Leandro hade hockeyträning som vanligt på lördagar. Lorenzo fick ju en bilbarnstol i julklapp av sin gudmor Mia så han anväder inte babyskyddet längre. Och det var ju väldigt bekvämt att ha det eftersom man kunde bära med sig honom överallt om han somnade i bilen. Så nu fick vi ta med oss hans vagn istället eftersom han alltid brukar sova under träningen. Men det gick bra. Han sov i vagnen i ca 40 minuter medan Leandro tränade.  Sedan åkte vi till City Gross med typ halva Värnamo för att handla. Haha! Men först tog vi en korv och gav Lorenzo lunch innan vi gick in och handlade. Han somnade igen när vi var på väg hem så nu har han sovit en timme. :-)
 
 
 
Och inatt sov han faktiskt bättre än på ett bra tag. Han somnade kl 21 och vaknade kl 24. Ammade och sov sedan till 3, ammade och sov till 5:30, ammade och sov nästan en timme till innan Roberto gick upp med honom ca 6:45. Så det var inte så tokigt. Även om jag själv inte lade mig så tidigt, som vanligt. Hehe. Men jag fick iaf sova över 2 timmar två gånger  :) Det är inte vanligt det! Hehe! Och han sov faktiskt bara på magen hela natten. TÄNK om det är så enkelt att det är det han behöver för att sova bra..?? Vågar inte hoppas på för mycket men håll tummarna!!!
 
Nä nu är skinkan klar. Ska ta en macka med skinka sen tänkte jag. För ikväll äter vi hos svärfar då Kathy och Hazze har kommit och ville bjuda på mat. :-)
 
Chao!
/Nadia