Förkyld i Göteborg

I lördags kväll började min näsa plötsligt rinna efter att jag gråtit då jag tittade på en barnfilm på tv. Haha! När man gråter så kan ju näsan rinna lite men det slutade liksom inte. Det var som att den där förkylningen jag har haft på lur i kroppen senaste veckorna plötsligt bröt ut. Så knas! Haha! Så på söndag morgon vaknade jag tokförkyld. Inte kul alls!! Kom till mamma i lördags så nu stanar vi här till imorgon (onsdag) för att jag skulle få mer chans att vila då mamma och pappa tar ut barnen nästan hela dagarna och åker spårvagn. Hehe! Så gulliga! 
 
Att vila är verkligen det som hjälper bäst av allt när jag är förkyld. Och när man har barn så är det ju sällan man kan vila så att stanna i Göteborg långt borta från alla måsten har verkligen varit bra. Jag känner att förkylningen inte längre blir värre utan igår var nog min värsta dag. Idag rinner näsan liiite minder. Har dock fått mer ont i halsen och bröstkorgen men totalt sätt så känns det ändå lite bättre. 
 
Däremot så hade Lorenzo en hemsk torrhosta hela natten så det blev inte mycket sömn för någon av oss två inatt. :( Han har dock varit bättre under dagen så hoppas att det inte blir värre inatt igen. Min stackars bebis! :(
Papi är på väg hit med honom nu för han verkar inte tycka att det är så roligt att vara ute mer så mami stannar ute med Lúcas och Leandro en stund till så att de får leka på lekplatsen. Och om en timme kommer Leonel som har varit några dagar hos sin pappa :) Det passade verkligen bra nu att barnen har höstlov så att vi kunde stanna några dagar extra.
 
Nä nu ska jag se om jag hinner blunda några minuter innan de kommer.
 
Chao!
/Nadia