Första dagen i Danmark

Woooow vilken dag vi har haft! Barnen har verkligen skött sig bra under vår långa resa. 🙂

Vi lämnade mina föräldrars hem vid 7:10 ungefär och åkte mot Stena Terminalen där vi checkade in och körde in med bilen i båten för att sedan ta hissen upp för att äta frukost. 

(null)Det var dock smockfullt i restaurangen så vi åkte ner en våning igen och gick till lekhörnan där barnen fick leka en stund innan vi gick tillbaka till restaurangen igen och fick ätit lite frukost. 

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)
Sen somnade Lorenzo i vagnen. De stora barnen lekte lite till, vi gick en sväng i taxfree-shopen och sen var det dags att ställa sig vid hissen för att åka ner till bilen igen. 3 timmar och 15 minuter gick faktiskt väldigt fort! 🙂 

Efter att vi åkt av båten började den ca 2 timmar och 40 minuters långa resan till Billdal. Vi stannade dock en gång på Burger King vid 13 för att äta lite lunch.  

(null)

(null)

Sen åkte vi vidare ca en halvtimme till tills vi var framme vid Lalandia och kunde checka in. Det var så häftigt där inne! 😃

(null)

Men alltså man fattar nada av vad danskarna säger! Hahaha! Och de flesta blir så nervösa när man försöker prata engelska med dem istället. Hehe! 

Men åkte vi i alla fall till vårt lilla hus. Och det är sååå fint!!! 😍 Älskar det! Hihi!

(null)

 Vi tog in alla grejer och killarna valde sängar och jag bäddade alla direkt så att vi skulle slippa det sen. 
(null)
(null)
(null)
(null)

Sedan bytte vi om till badkläder och åkte till Lalandia Aquadome. Man skulle kunna gå dit men klockan var redan 17 så vi ville komma dit fort och bekvämt. Hehe! Och wow vilket vattenland. Så kul vi hade. Efter en stund så låste vi in mobiler, plånböcker och allt för att kunna röra oss mer avslappnat utan att behöva bevaka något. Så bra beslut men tråkigt att det inte blev så mycket bilder bara. 😋 Vi hade superkul iaf. Hela familjen badade och åkte vattenrutschbanor och badade bubbelbad. Så kul och mysigt. 😍 
(null)

Klockan 20 stängde dem så då gick vi ut och duschade och bytte om och sen köpte vi pizza och grillad kyckling samt handlade lite frukostgrejer och så åkte vi till huset och åt. 🙂 Sen fick vi alla killarna i säng och nu sitter vi här i soffan och tittar på två. Men åh vad vi saknar vår egna bekväma soffa. Hehe! 


Åh det ska bli så skönt att gå och lägga sig snart. Hoppas att sängen är bekväm. Hehe. Och att Lorenzo sover hela natten! 🤪 Så mycket som vi har badat så borde han det tycker jag. Haha!


Vår första dag har verkligen varit bra. Imorgon ska vi till Legoland. Det ska bli spännande!!! 😃


Natti natti

/Nadia