Myspys

Har det mysigt med min sjukling. Måste verkligen försöka sova jag med!! Sov. Sov. Sov....


Skratt

Oj oj oj vad jag har skrattat! Jag har skrattat så att tårarna sprutat! Hahahaha!
Måste säga att det kommer vara tråkigt att inte träffa alla dessa härliga människor igen... men men... så är livet...

Idag fick vi en underbart god lunch. Till förrätt fick vi lite små olika rätter bland annat Ratatouille. Den var väl sådär, inget märkvärdigt. Men varmrätten bestod av en riktigt god kycklingrätt med ris och en citroncreme. Jättegott! Till middag var det dock sämre igen. Förrätten var riktigt hemsk! Hahaha! Den bestod av rödbetor. Kokta och puré.  Alltså det gick inte att äta! Hahaha! Till varmrätt blev det röding med matvete. Matvetet gick inte att äta men rödingen var faktiskt god. Den var sååååå mör! Den bara smälte i munnen och var väldigt mild, inte alls någon fisksmak faktisk. :-)
 
Nä nu ska jag försöka sova. Imorgon kväll är jag hemma igen och kan  äntligen pussa på mina älsklingar!  Längtar! :-)
 
Natti natti
/Nadia

Näsbyslott

Nu ligger jag i en ny säng. På ett nytt hotell. Vi går själva utbildningen här på Näsbyslott. Mysigt att bo tillsammans så här så att man kommer varandra närmare på något sätt. :-) Riktigt roligt att träffa nya människor. Jag trivs riktigt bra. :-)Måste berätta att jag känner mig oerhört  stolt över att jag ätit det vi har fått att äta. ;-)

Till lunch fick vi en förrätt med ost och nån pumparöra. Och till varmrätt fick vi en fisk- och skaldjursbiff med kokt potatis och råkost. 
Till middag fick vi en förrätt som bestod av ankbröst, pumpakräm och morot. Till varmrätt var det palsternackspuré med njurtapp. 

Hahahahahaha! Jag hade såååå gärna ätit makaroner med falukorv istället! Hahahahaha! Nä men jag åt faktiskt upp maten trots att jag inte tyckte att det var så jättegott. Så jag är stolt över mig själv :-) Det är ändå lite roligt att prova nya saker :-)

Nu ska jag titta lite på en jättebra "Telenovela" och sedan försöka sova. För imorgon ska man ha en skärp hjärna igen! ;-)Lite bilder på mitt rum. Litet men rätt mysigt ändå ;-)

Önskar att jag kunde pussa på mina älsklingar... Det får bli massor när jag kommer hem :-)

Natti natti
/Nadia